Despre recuperare
online

Kinetoterapie Online sau KINETO FITNESS ONLINE folosește internetul pentru a ajuta oamenii să își atingă obiectivele dorite din programul de recuperare în confortul locuinței lor. Folosim cea mai accesibilă tehnologie pentru tratament prin videoconferință – ZOOM, Discord, Skype, Whatsapp, Google Meet, Microsoft Teams, Facebook Messenger etc. Cercetările recente confirmă că și Kinetoterapia Online este la fel de eficientă ca terapia tradițională, iar modul nostru de abordare va dovedi asta. Da, chiar fără o abordare tradițională, putem oferi tratamentul kinetic optim pentru diagnosticul tău. Facem toate aceastea ascultând și urmărind cu atenție  povestea ta, folosind chestionare, teste vizând forța musculară, mobilitatea articulară, integritatea ligamentară și alte măsurători necesare.

Metoda de Kinetoterapie Online sau Kineto Fitness Online are ca scop reducerea durerii, la fel ca terapia tradițională. Ne implicăm în furnizarea de tratament kinetic celor care au scolioze, lordoze, cifoze, fracturi, entorse, ligament încrucișat anterior (LIA) operat, fractură de epifiză distală de radius (EDR), hernii de disc, discopatii, radiculopatii sau chiar în comunicarea cu persoane care doar vor să afle mai multe despre postura corectă.

Desigur, dacă descoperim o afecțiune care nu poate fi tratată online, îți spunem că se impune consult medical de specialitate și tratament kinetic în spații special amenajate care să te ajute în recuperarea de care ai nevoie prin metodele și mijloacele tradiționale.

Cele mai întâlnite afecțiuni includ zonele:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Calificările echipei noastre

Licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială

Master în Kinetoterapie la Domiciliu

Certificat Instructor Fitness – Personal Trainer – Wellzon Fitness Academy (Scandinavia)

Calificat de Formare Psihopedagogică – Abilități Specifice în Interacțiunea cu Adolescenții și Copiii

PAUL ANDREI ONAC

FIZIOTERAPEUT

✔ MTC – Medical Kinesio Taping (Olanda)

✔ Terapia Trigger Point

✔ Sistemul de Extensie Lombar

✔ Tehnici Neurodinamice

✔ Calificare în Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM/RMN)

error:

KINETO FITNESS ONLINE utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului KINETO FITNESS ONLINE si a anunturilor pe care le afiseaza, pentru a dezvolta functii noi social media si pentru a analiza traficul website-ului. De asemenea, KINETO FITNESS ONLINE ofera aceste date partenerilor sai (retele sociale, de analiza a infromatiilor, de publicitate) care le pot combina cu alte informatii obtinute de ei direct sau indirect. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.